a ja wszystkich nienawidzê i jestem truueeee!
Dyskusja nie nazywamy tego,¿e przy styku ze zdaniem,który ró¿ni siê od twojego od razu zaczynasz siê obra¿aæ,wyzywaæ itp. :] Po prostu czasem mam agatko wra¿enie,¿e nie bardzo wiesz,o czym mówisz
Po pierwsze ani razu Cie nie wyzwa³am... jak juz kto¶ tu wyzywa³ to tylko i wy³acznie Ty! a ja wiem co mówie!!
Dyskusja jeszcze sie nei zaczê³a a Ty zaczê³a¶ ju¿ od obra¿ania..wiec nie wymagaj ¿eby kto¶ chcia³ z Tob± dyskutowaæ!
urazi³o ciê jako¶ dotkliwie to,¿e nazwa³am dobitnie kapelkê? czujesz jedno¶æ z jej muzyk±? Czy ki chuj?
Pogl±dy muzyczne s± jak najbardziej ukszta³towane, ma³o osobiste w gruncie rzeczy. i je¿eli obra¿a ciê to,¿e twój ukochany zespó³ nazwa³am tak,a tak, to zazdroszczê problemów.
albo mo¿e i nie zazdroszczê,bo bym w ciê¿k± depresjê popad³a, jakby kto¶ powiedzia³,¿e adictsi z³y koncert dali,albo co¶ w ten but
Ja tego my¶lenia to nie rozumieæ,bom jest prosty pank ze wsi, a na dodatek czubek i ignorant.
Gabba gabba gabba hey!
Wiesz skoro tak strasznie chcesz dyskutowaæ, to powinna¶ wiedzieæ, ¿e w ten sposób sie tego nie robi:) a ja Happysedó bardzo lubi i wkurza mnie to, ¿e wiedz±c i¿ spora grupa w naszej klasie ich lubi to tak o nich piszesz...
Nie! dobrze wiesz o co mi chodzi!
Ma³o kumata widaæ jeste¶ Nie chodzi, ¿e masz nie wyra¿aæ swoich pogladów... Mo¿na to robiæ nie obra¿aj±c!