najpierw wyl±dowa³o w koszu,a potem zosta³o zamkniête...nie,nie wcale nie zlikwidowa³a¶...
To do tamtego w±tku dodajê,i¿ wcale nie uwa¿am,¿e to,czego nie s³ucham jest gównowarte. s± zespo³y,które mam g³êboko w odbycie,acz tolerujê czy te¿ szanujê.
kolejny obciach:
nie umiejêtno¶æ dyskutowania
Pozdrawia scenowy ignorant 77/14/88/666/69 oi! the system! a hipisów to zajebaæ!
Jesli chodzi Ci o mnie... z t± nieumiejêtno¶ci± dyskusji, to nawet nei wiediza³am, ¿e w dalszym ci±gu co¶ tam pisa³a¶, bo niesttety nie mam tyle wolnego czasu, ¿eby czekaæ i sprawdzaæ forum czy co¶ piszesz...I zreszt± ja tam napis³am, ¿e uwa¿am ¿e ta dyskusja, jest zbêdna... Od pocz±tku nie chgodzi³o mi o nic innego, jak tylko powiedzenie Ci Lilianno, ¿e wkurza mnie takie co¶! Argumenty swoje mam i wiem, ¿e lepiej byæ hipisem ni¿ punkiem czy ojowcem... ale uwa¿am ¿e nie ma sensu z Tob± dyskutowaæ!~bo najwiêkszym obciachem jest to, ¿e nie umie siê szanowaæ pogl±dów innych w dyskusji... Juz sam sam tekst "hipisowskie gówno" pokaza³a¶ ¿e nie warto z Tob± w ogóle rozmawiaæ... jakby to powiedzi³a Kazia szczuka dZIêKUJE KONIEC RECYTACJI! w±tpie,ze do tej rozmowy znów siê w³aczê, bo nie mam na to najmniejszej ochoty! a Basia jako obciachowy admin dobrze ¿e zamknê³a tamten w±tek! na koniec obciachowe &:*
a bo my tearz hippisy s± Agatko trza zmieniæ ima¿ ... tylko kurde ja nie lubiê szerokich spodni i kfffiatuszków.... m ale mam d³ugie w³osy powinno wystrczyæ
mi tam wsumie ubiur nie przeszkadza:D wsumie zawsze mi to odpowiada³o wrêcz:D <kiwatki>
a ja kocham wszystkich! pokój i mi³o¶æ