Zbyt du¿e 'halo' jak na taki problem.
A tak poza tym, to widzê, ¿e niektóre osoby broni±c podlewania kwiatków, jednym zdaniem potwierdzi³y s³owa, ¿e maj± najwiêkszy problem z tym sprawdzianem.
Prawda w oczy kole?
Koniec pieprzenia o lizaniu dupy, byciu sob± i solidarno¶ci.
Te has³a s± ¿ywcem wyjête z historyjek z Bravo Girl.
Jak dla mnie-koniec tematu, bo nie warto sk³óciæ ca³± klasê przez g³upi sprawdzian z bio.
Dok³adnie nie warto siê k³óciæ, My¶my ¼le nie chcialy i przekonana jestem ze gdyby ledwonka tak normalnie przelozy³a sprawdzain to wszyscy by zadowoleni byli. Ka¿da ze stron chciala dobrze:) i juz! koniec:
he..? nie wiem jak to sie ma do girl bo nie czytam takich rzeczy :] a co do tego to rzeczywiscie nie ma po co robic afery bo i tak z tego nic nie wyniknie. koniec i juz,nic nie bylo robione komus nazlosc.
Ja tak w sumie to zgadzam siê z Nookim (patrz wypowied¿ nade mn±). Jest chyba najlepsza z tych co tu przeczyta³em. Z jednej strony prze³o¿enie sprawdzianu powinno byæ ustalone z klas±- nic nie mia³em przeciwko, ale NIC O TYM NIE WIEDZIA£EM, a z tego co widze to po³owa osób dalej nie wie co w koñcu piszemy. A z drugiej strony robienie takiej akcji na pó³ klasy za plecami zainteresowanych te¿ nie jest fair. Zamiast to rozwi±zaæ i co¶ ustaliæ to jebiemy siê nawzajem i wyci±gamy przy okazji np. sprawê kwiatków (czyt. bezsensu).
kwiatki nie maja nic do sprawdzianu bo chyba nie bede na nim podlewac kwiatkow. [?!]
nie bravi girl Popcorn:)
no ale zgodze sie z tym ze nie warto klocic calej klasy z powodu spr.. i tak jak Agata napisala to nikt nie chcial zle... wiec chyba koniec tematu;D